Om KBK Tagentreprise

KBK Tagentreprise A/S blev startet i 1980 og har siden udført mange tagarbejder

Store opgaver på markante bygninger og mindre opgaver på f.eks. parcelhuse og sommerhuse.

Siden starten har vi opbygget både erfaring og viden, som kan hjælpe os til at kunne løse alle opgaver indenfor området.

Vi arbejder for offentlige bygherrer, for entreprenørfirmaer og for private. Vi påtager os alle opgaver der naturligt følger med i forbindelse med tagdækningsarbejde, f.eks, tømrer, murer og blikkenslagerarbejde.

Vi påtager os gerne komplicerede tag/byggeopgaver, som involverer mange fag og som er mere krævende at gennemføre end en almindelig byggesag.

Herudover også, og ikke mindst, tagisolering hvor vi rådgiver om hvad der kræves i bygningsreglementet og hvad der økonomisk kan betale sig for husejeren.

Vi interesserer os selvfølgelig også for miljøet og i de seneste år er der opstået nye, spændende, muligheder indenfor tagdækningsfaget

Grønne tage, hvor den færdige belægning består af planter, græs og urter. Selvfølgelig lagt på en vandtæt membran. Tagopbygninger hvor man udnytter solens varme til enten produktion af opvarmning eller af elektricitet.

Et andet interessant område, hvor der er opstået et behov indenfor de senere år, er renovering af tage udført af asbestcement ( Eternit) både bølgeformede og skiferformede.

Disse kan i dag renoveres ved pålægning af krydsfiner og, f.eks. en listedækning med Icopal tagpap. Man får herved både en arkitektonisk moderne løsning, (arkitekter elsker listedækning,) med en holdbarhed på næppe under 40 år.

Vi er medlem af Dansk Byggeri. Vi kan give garantier op til 15 år på det arbejde vi udfører, bl.a. Icopal Plus Garanti.

Har du spørgsmål?

KBK Tagentreprise A/S